Еко Дженерейшн і Чорнобильський заповідник разом робитимуть VR-проєкти

Еко Дженерейшн і Чорнобильський заповідник разом робитимуть добрі справи: створюватимуть VR-проєкти та зберігатимуть біорізноманіття флори і фауни

У рамках меморандуму про співпрацю, громадська організація Еко Дженерейшн та Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник розпочали роботу над створенням просвітницьких продуктів з віртуальності про сьогодення живого світу чорнобильської зони, а також збереженням рідкісних видів тварин та рослин на заповідній території.
«Сьогодення демонструє нам швидкі зміни не тільки в технологічному, а й екологічному сенсі. Окрім того, місії Чорнобильського заповідника та нашої організації гармонують, і саме тому разом ми можемо зробити багато актуальних корисних речей на національному та міжнародному рівнях», – акцентує керівник Еко Дженерейшн Ірина Чередніченко.
За словами заступника директора з наукової та міжнародної співпраці ЧРЕБЗ Тараса Мельничука, Заповідник завжди йшов назустріч різноманітним екологічним ініціативам, особливо тим, що орієнтуються на сучасні інноваційні підходи. Співпраця з Еко Дженерейшн якраз обіцяє запровадження й розвиток неординарних та результативних науково-дослідних, природоохоронних та просвітницьких проєктів.