ЕКО Дженерейшн надала підтримку в проведенні «Women in Nuclear Ukraine»

ЕКО Дженерейшн надала інформаційну підтримку в проведенні Конференції «Women in Nuclear Ukraine»

ІІ «Women in Nuclear Ukraine», яка відбулась у Києві 27.11.2020, об’єднала понад 50 представників Держави та Уряду, промисловості, бізнесу та науки, світових експертів, лідерів міжнародних організацій.
Громадська організація ЕКО Дженерейшн інформаційно допомагала в організації заходу на волонтерських засадах: брала учать у підготовці аналітичних і промоматеріалів, текстів та візуальної частини Конференції.
«На заході були обговорені питання якості роботи системи національної безпеки в рамках забезпечення екологічної, ядерної та кібербезпеки, які не залишили осторонь нашу організацію. Інформація та комунікації є важливими інструментами будь-яких заходів. Особливо, коли вони торкаються гострих для суспільства напрямків. Наші колеги з «WІN Ukraine роблять гарну справу, яка тільки набирає обертів в Україні, тому ми завжди готові підставили своє дружнє плече», – зазначила керівник ЕКО Дженерейшн Ірина Чередніченко.
Заходи організовано українським представництвом всесвітньої мережі «Women in Nuclear Global» – «WiN Ukraine», за підтримки шведського та норвезького регуляторних органів і Посольства США.