У Брюсселі наблизили нашу «Мрію»

Одна дитина – це вся країна!
Одна дитина – це цілий світ!
Зроби свій вклад в майбутнє!
Цей слоган став рушійною силою благодійної вечері з виставкою дитячих малюнків Mriyu 22.12.22 у ресторані SERRA Garden Kitchen в готелі Indigo Brussels - City, який процшов за потужною підтримкою Ukrainian Civil Society Hub, громадської організації ECO Generation та Black Sea Women in Nuclear Network та Hotel Indigo Brussels - City.
Емоційні дитяча творчість та різдвяна атмосфера перетворились на справжні дива для українських дітей, які намалювали свої мрії нашої виставки і закликали весь світ та Всесвіт почути їх… Та думки й прохання не залишилися без уваги.
«Це наш перший благодійний захід у Європі. І ми дуже вдячні славному місту Брюссель і нашим друзям, за чудову організацію на вищому рівні та теплий прийом. Від щирого серця дякуємо усім небайдужим, хто зробив свій вклад для придбання теплих речей й подарунків для 100 авторів малюнків, а також допоміг привернути увагу на важке сьогодення українських дітей, які переживають з війну в Україні разом зі своєю країною», - акцентувала Ірина Чередніченко голова громадської організації #EcoGeneration та керівник проекту #Mriyu.
Справжніми Різдвяними Зірками-чарівницями заходу стали головні партнери та друзі заходу Наталія Мельник, Олена Дрозд, наша благодійниця Margaryta Sevcik зі своїм онлайн посланням та Ольга Туній. А, сюрпризом вечора став дебют-імпровізація благодійного аукціону дитячих малюнків від Наталії Клос зі зворушливими розповідями про долю авторів малюнків, їх зруйновані міста і домівки. На додаток - трансляція відео-фільму про народження та життя #Mriyu, який з’явився завдяки Олександрі Чередніченко, підкреслив важливу місію проведення виставок дитячих малюнків.
Незабутнім захід допомогли зробити вишукані страви національної кухні від шеф-повара #SerhiiDenisov, переможця «Майстер Шеф Україна»; музична різдвяна атмосфера від відомих DJ Kirill Doomski та DJ Sasha Jos, а також компоцизія «Щедрик» у виконанні юних українців з Seminaire du Sacre Coeur.
Під час заключної частини заходу, арт-перфомансі, гості запалювали власні різдвяну зірку… для згадок на майбутнє і арт-галереї проекту #Mriyu.
Команда #EcoGeneration та #Mriyu висловлюють вдячність чарівну Софіїя Ченцова, яка після знайомства з дитячими малюнками одразу зайняла роль активного амбасадора проекту; партнерам: співзасновникам #Mriyu Олексію Філю від European Cultural Diplomatic та Микиті Герасименко;
креативній команді у особі Олександри Череднічнко і Євгенії Серовій, та творчу підтримку Anna Bella, Дарії Роменській, Ганні Проценко та Ірині Гераус; за допомогу у зборі та підготовці малюнків діток з постраждалих територій Олені Капніст.
В планах проекту подальше проведення благодійних заходів для підтримки дітей, які проживають в Україні, а також відкриття Центрів підтримки дітей та родин постраждалих територій.
Більше світлин за посиланням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=229845342702967&set=pcb.229846832702818